Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale” este o organizație neguvernamentală, necomercială și apolitică, care și-a început activitatea în anul 2004. Scopul principal este contribuirea la integrarea armonioasă în societate a persoanelor defavorizate, promovarea drepturilor şi oferirea asistenței sociale necesară acestor persoane.

De 14 ani CONCORDIA Moldova a încercat să ajungă acolo, unde nevoia este mai mare. Intervenim în situații dificile și tensionate, rapid și nebirocratic. În acești 14 ani am ajutat peste 11.000 de copii, vârstnici și familii nevoiașe din țară. Peste 240 de copii orfani și din familii social-vulnerabile au locuit în această perioadă în diferite forme de plasament ale organizației. Peste 400 de vârstnici au fost cazați în 10 Centrele Sociale CONCORDIA. Peste 3,5 milioane de prânzuri calde au fost acordate persoanelor nevoiașe de pe întreg teritoriu al țării.

Un acoperiș, un prânz cald, ajutor la domiciliu, afecțiune, consolidarea relațiilor sunt serviciile, care le acordăm persoanelor și familiilor nevoiașe din țară. Suntem avocatul și vocea săracilor și orfanilor.

Facebook