CONCORDIA Academia vă invită să participați la un curs de formare adresat managerilor și coordonatorilor din cadrul serviciilor sociale sau socio-medicale

În perioada iulie – octombrie 2019, CONCORDIA Academia lansează cursul de formare adresat managerilor și coordonatorilor din cadrul serviciilor sociale sau socio-medicale.

Parcursul de formare este structurat în 15 zile de formare teoretică (3 module) reprezentând 120 de ore de pregătire teoretică și 240 de ore de pregătire practică (la locul de muncă). Curricula programului de formare este aliniată la ultimele standarde europene în domeniu și a fost dezvoltată în parteneriat cu ASOM-Academia pentru management social din Viena, Austria. Persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 24.05.2019, CV-ul în limba română în format Europass și răspunsul la întrebarea: “Care sunt nevoile proprii de dezvoltare personală în calitate de manager social/ socio-medical?”, la adresa: eugen.chihai@concordia.md.

 

Cui se adresează cursul?

Managerilor, coordonatorilor și/sau responsabililor de departamente ale prestatorilor de servicii sociale sau socio-medicale din sectorul public sau privat.

Cerințe față de candidații eligibili:

• Experiența de minim 1 an in coordonarea serviciilor sociale
• Studii superioare
• Interes și atitudine proactivă
• Să ocupe o funcție de conducere/coordonare în cadrul unei instituții publice sau private din domeniul serviciilor sociale/ socio-medicale
• Disponibilitatea de a participa la întreaga pregătire teoretică și practică, de a se implica activ și responsabil în activitățile legate de formare ce se desfășoară între module    

Lista persoanelor selectate va fi comunicată până la data de 07.06.2019

Structură și conținut curs

15 zile pregătire teoretică (3 module a câte 5 zile)
240 de ore pregătire practică (între modulele de teorie, la locul de muncă)
Modulul 1: 01 – 05 iulie
Leadership-ul personal și organizațional în managementul social
Modulul 2: 16 – 20 septembrie
Comunicarea, managementul conflictelor și dezvoltarea echipei
Modulul 3: 14 – 18 octombrie
Planificare strategică, modele organizaționale și managementul performanței

Cursul se va desfășura la Chișinău (Locația exactă va fi comunicată ulterior). Pe parcursul instruirii participanților li se vor asigura prânzul și pauzele de cafea.
Cheltuielile de transport și cazare nu vor fi acoperite.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați managerul local CONCORDIA Academia – Eugen Chihai, tel. +37362173049; eugen.chihai@concordia.md.

 

Facebook