Donație de la Daikin Central Europe

Daikin Central Europe, unul din sediile companiei japoneze Daikin - producătoare de echipament HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), a făcut o donație în valoare de 2000 euro pentru a susține proiectele de plasament temporar pentru creșterea și educarea copiilor privați temporar sau permanent de mediul lor familial și a copiilor aflați în situație de risc, precum și proiectele de prevenire a marginalizării sociale a persoanelor vârstnice din mediul rural. CONCORDIA Moldova își exprimă recunoștința pentru a acest gest generos.

 


Donație de la Grawe Carat Asigurări SA

Compania austriacă Grawe Carat Asigurări SA a făcut o donație generoasă în valoare de 1000 EUR pentru susținerea copiilor lipsiți de grija părintească și familiilor în situații de criză, fapt pentru care le mulțumim din suflet. Donația a fost făcută în contextul serbării a 61 ani de independență și neutralitate a Republicii Austria. 


Donație de la FMF cu ocazia 10 ani CONCORDIA Moldova

Federația Moldovenească de Fotbal a donat mingi, reviste cu fotbaliști cunoscuți, dulciuri și biscuiți pentru cei mai tari fotbaliști, baieții de la CONCORDIA. Cadoul a fost transmis chiar în ziua, în care am sărbătorit 10 ani CONCORDIA Moldova. Mulțumim întregii echipe FMF!


Promovarea tinerelor femei

Familia Florian din Graz, Austria, susținătoare fidelă a lucrului nostru, a donat 4000 euro pentru promovarea tinerelor de la CONCORDIA Moldova. CONCORDIA mulțumește din suflet familiei pentru implicarea sa în susținerea tinerelor.

Facebook