Redirecționează 2% din impozitul pe venit !

An de an, fiecare dintre noi are o responsabilitate importantă și anume depunerea declarației pe venitul anual. Totodată, avem și dreptul civic de a gestiona o parte din acești bani, prin aplicarea mecanismului de 2 %, contribuind la îmbunătățirea comunității noastre.
AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” a ajutat în anul 2020 peste 4763 de beneficiari unici din 46 de localități din țară, dintre care aproximativ 1877 sunt copii săraci sau rămași fără ocrotire părintească.

Ce trebuie să faci? Este simplu!

Pasul 1. Tot ce trebuie să faceți – este să mergeți la oricare dintre oficiile Inspectoratului Fiscal, să completați formularul CET 18 – Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit.
Pasul 2. La ultima rubrică din formular - secțiunea Facultativă, să indicați în dreptul câmpului M1 – codul fiscal al organizației noastre – 1011620006720.
Dragi prieteni, puteți completa declarația respectivă atât pe suport de hârtie, cât și în mod electronic, dacă dețineți semnătura mobilă.
Vrem să vă informăm că în urma redirecționării 2% din impozitul pe venit pentru anul 2020, suma totală desemnată pentru CONCORDIA a fost de 51.817,27 lei.
Acești bani vor fi utilizați pentru întreținerea Centrului de Plasament Temporar Republican ”Casa CONCORDIA” din municipiul Chișinău.
Termenul de depunere a declarației pe venit este până la data de 30 Aprilie!

BINE DE ȘTIUT: Desemnarea a 2% nu presupune achitarea unei taxe suplimentare!

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta:

Telefon: (+373)22-234-991
E-mail: moldova(at)concordia.md

 

Rezultate acumulate pe parcursul anilor:

Newsletter Donează