Donează ușor și rapid cu cardul bancar online sau cu un cont PayPal.

Fii și tu parte a Familiei Noastre Mari, donează pentru un Copil din cei 889 aflați în serviciile CONCORDIA!

De mici, am crescut înconjurați de dragoste pe genunchii bunicilor, am depănat povești și învățat multe povețe: să crești mare și bun, să plantezi un pom, să dai mâna unui sărman care îngenunchează.

Bucuria sărbătorilor petrecute în familie, plăcintele calde și aromate ale mamei sunt amintiri care ne duc prin viață, ne fac să fim buni, onești și să ne amintim cu drag de copilărie și oameni dragi. Suntem niște norocoși.

Dar nu toți copiii au parte de această bucurie. Mulți copii din Republica Moldova trăiesc în sărăcie, lipsuri și nevoi. De cele mai multe ori flămânzi, își duc ghiozdanul în spate, plin de cărți și griji. Nu se mai gândesc la mingea care așteaptă într-un colț al ogrăzii, sau la păpușile uitate pe undeva.

Noi, CONCORDIA, am ales să fim familie pentru copiii aflați în nevoie, sărăcie, să schimbăm nevoile lor în bucurii și speranțe pentru o viață mai bună. Descoperim împreună lumea cea mică și mare care se deschide în fața fiecărui copil.

Donații în bunuri

Date de contact
Chișinău, str. A. Corobceanu 13/1, T: +373 22 234 991
moldova@concordia.md

Program de lucru: 08:00 - 17:00 (luni - vineri)

Doneaza cu

Datele personale ale utilizatorului se prelucrează în conformitate cu Legea Republicii Moldova "despre protejarea datelor personale" nr. 133 din 08.07.2011.

[vezi NOTĂ DE INFORMARE privind condițiile de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal asigurate de către AO „Concordia. Proiecte Sociale”]

Donații:

MDL 16805.00

USD 1.00

EUR 1550.00

Donație prin card

MDL
USD
EURNewsletter Donează