Dăruim pentru ei

Echipa CONCORDIA se mobilizează în toată țara pentru a aduna produse alimentare, sanitare și resurse financiare destinate celor care se află în mare nevoie. Campania "Dăruim pentru ei” se desfășoară în prima săptămână a Postului Mare și reprezintă un efort colectiv prin care, cu ajutorul vostru, oferim persoanelor vulnerabile atât mese calde, cât și un strop de bucurie, speranță și încredere că există oameni cărora le pasă de ei.

În cei șase ani de la debutul campaniei "Dăruim pentru ei", comunitatea noastră a crescut, iar sprijinul pentru această cauză nobilă a devenit din ce în ce mai puternic. Doar în 2023, datorită implicării oamenilor cu suflet mare am reușit să oferim 227.770 de mese calde. Suntem profund recunoscători tuturor celor care ne sunteți alături în fiecare an. Fie că sunteți donatori, voluntari sau simpli susținători, fiecare gest de generozitate face o diferență reală în viețile celor mai vulnerabili.

Vă îndemnăm și în acest an să vă alăturați campaniei noastre și să donați produse alimentare și sanitare cu termen lung de valabilitate. Totodată, puteți susține persoanele aflate în nevoie prin donații financiare pe care le puteți face direct aici.

Haideți să facem astfel încât cel de-al șaselea an al campaniei "Dăruim pentru ei" să fie unul de neuitat și să schimbăm în bine cât mai multe vieți. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!

Cu profundă recunoștință,

Echipa CONCORDIA

MDL 9700

EUR 200

Donație prin card

MDL
USD
EUR


Newsletter Donează