News

CERTIFICAREA KEEPING CHILDREN SAFE, NIVELUL 1

o recunoaștere externă importantă a efortului nostru pentru siguranța copilului.

 

Keeping Children Safe este un standard internațional recunoscut, care stabilește reguli stricte pentru organizații pentru a-și implementa și îmbunătăți practicile de protecție a copilului.  

Am trecut printr-un audit internațional riguros care a evaluat modul în care CONCORDIA își dezvoltă, implementează și monitorizează politicile și procedurile sale de protecție a copilului. Iar în urma lui am primit această certificare KCS Level 1, atât de râvnită de organizațiile din domeniu.  

Obținerea Nivelului 1 KCS confirmă că organizația CONCORDIA îndeplinește standarde stricte de protecție a copilului și are instrumente și abilități solide pentru a oferi siguranța copiilor cu care lucrăm. Respectăm standardele internaționale pentru protecție și luptăm împotriva oricăror forme de încălcare a drepturilor copilului. 

Acest lucru include:  

  • Politici și proceduri robuste de protecție a copilului 
  • Angajați instruiți cu privire la protecția copilului 
  • Procese clare de raportare și investigare a preocupărilor legate de protecția copilului 
  • Un mediu sigur pentru copii 

La CONCORDIA, copiii se simt în siguranță, valorizați și pot prinde aripi. Certificarea KCS Nivelul 1 subliniază efortul nostru continuu față de bunăstarea copilului și vom continua să lucrăm pentru a ne îmbunătăți practicile în acest domeniu. 

Pentru mai multe informații despre standardele Keeping Children Safe, vă rugăm să vizitați: https://assets.publishing.service.gov.uk/media/64f0a84da78c5f000dc6f3b4/Keeping_children_safe_in_education_2023_-_part_one.pdf  

CONCORDIA Moldova își exprimă recunoștința tuturor angajaților și partenerilor pentru contribuția comună la obținerea acestei certificări importante.  

Împreună, putem crea o lume mai sigură pentru copii. 

A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” has achieved the Keeping Children Safe, Level 1 Certification which confirms that a comprehensive child safeguarding framework in place that meets the standards for protecting children from harm and that there will be an appropriate response to any concerns should they occur. 

Newsletter Donează