News

Memorandumul de cooperare între CONCORDIA și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Moldova a fost semnat pentru un termen de trei ani

A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” și Ministerul Muncii și Protecției Sociale au semnat astăzi un memorandum de înțelegere, stabilind o colaborare strânsă în următorii 3 ani pentru consolidarea cooperării în domeniul social și dezvoltarea serviciilor sociale în Republica Moldova.

Acest memorandum reprezintă un angajament ferm de a conlucra pentru atingerea obiectivelor comune în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova.

Principalele puncte ale memorandumului includ:

  • A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” este dispusă să ofere suport informațional și instruiri pentru capacitarea angajaților Ministerului în domeniul social prin intermediul C O N C O R D I A Academia.
  • Ambele părți vor coopera pentru îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor sociale în Republica Moldova.

Memorandumul a fost semnat de către Bernhard Drummel, CEO CONCORDIA International, și ministrul Alexei Buzu, în prezența membrilor echipei CONCORDIA: Ulla Konrad, membră a Adunării Generale CONCORDIA International, Martina Raytchinova, Director de Program Internațional, Tatiana Balta și Viorica Matas, Directori Executivi CONCORDIA Moldova.

Această colaborare strategică între A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” și Ministerul Muncii și Protecției Sociale marchează un pas important în direcția îmbunătățirii serviciilor sociale la nivel de Stat, având în vedere expertiza de 20 de ani a CONCORDIA. Moldova în prestarea serviciilor sociale de calitate. 

Serviciile sociale oferite de CONCORDIA sunt un exemplu la care vor tinde și vor căuta să se alinieze serviciile sociale de stat, în scopul consolidării rezilienței comunității, a dezvoltării parteneriatelor pentru intervenții umanitare eficiente, promovării dialogului umanitar și oferirii asistenței umanitare pentru persoanele vulnerabile, inclusiv refugiați și alte grupuri vulnerabile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați specialistul în comunicare Ana Barduc 060198491. 

Newsletter Donează