News

Ministrul Muncii și Protecției Sociale Alexei Buzu explorează serviciile CONCORDIA

O zi dedicată vizitei a trei servicii de asistență socială: Casa de Copii de Tip Familial și Centrele de Plasament Temporar Republican și pentru Refugiați!

Astăzi, directoarele noastre Tatiana Baltă și Viorica Matas au avut onoarea de a găzdui o vizită deosebită în cadrul serviciilor noastre CONCORDIA – pe cea a Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.

Casa de Copii de Tip Familial reprezintă un mediu familial cald și stabil pentru copiii care au nevoie de sprijin și îngrijire. Aici, ei beneficiază de o atenție individualizată și de resurse esențiale pentru dezvoltarea lor armonioasă.

Centrul de Plasament Temporar Republican oferă un adăpost temporar copiilor care se confruntă cu situații dificile, oferind suport în momente critice și asigurându-se că fiecare copil primește sprijinul necesar.

Centrul de Plasament pentru Refugiați este locul în care comunitatea noastră își întinde brațele către cei care au căutat adăpost în țara noastră, oferindu-le un mediu sigur și resurse pentru a-și reconstrui viețile și a se integra cu succes.

Tatiana Baltă, directoare executivă CONCORDIA: „ Suntem mândri de ceea ce am realizat până acum, echipa depune zilnic eforturi colosale și suntem bucuroși că putem să împărtășim această experiență cu reprezentanții guvernamentali.”

Viorica Matas, directoare executivă CONCORDIA: „Această vizită reprezintă o oportunitate unică de a arăta cât de mult contează serviciile de asistență socială pentru comunitate și pentru copiii care au nevoie de sprijin. Interesul și implicarea domnului Ministru în a înțelege provocările cu care ne confruntăm zilnic pentru a oferi asistență de calitate ne motivează să îmbunătățim continuu serviciile pe care le oferim.”

Ministrul Buzu a petrecut timp alături de copiii și beneficiarii acestor servicii, înțelegând mai bine nevoile și provocările cu care se confruntă. Discuțiile și schimburile de idei ne-au oferit perspective prețioase asupra modului în care putem colabora în continuare.

Suntem recunoscători pentru sprijinul echipei Ministerului pentru domeniul asistenței sociale. Vizita de azi reprezintă o validare a eforturilor noastre și ne motivează să continuăm să creăm un mediu sigur și iubitor pentru toți cei pe care îi servim.

#CONCORDIA #AsistențăSocială #Comunitate #ÎmpreunăPentruViitor #ResponsabilitateSocială

Newsletter Donează