News

O iarnă mai caldă alături de CONCORDIA

WinterEmergencySupport for Moldova

Finanțatori: Strabag, Kindernothilfe, Nachbar in Not, Jugend eine Welt și Austrian Development Agency

CONCORDIA desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, campania umanitară Winter Emergency Support pentru a ajuta circa 7000 de familii aflate în dificultate din comunitățile care vin cu solicitări în adresa organizației noastre. Această campanie va furniza pachete alimentare, articole sanitare și bani cash acestor familii, în scopul de a le asigura nevoile de bază în această perioadă dificilă. Campania se va concentra în special pe familiile social vulnerabile, familiile de refugiați, familiile gazdă și beneficiarii centrelor noastre de asistență socială.

Ne dorim să contribuim la lupta împotriva sărăciei și a lipsei de resurse în comunitățile noastre și sperăm că această campanie va aduce un sprijin real pentru familiile afectate. Campania este susținută financiar de Strabag, Kindernothilfe, Nachbar in Not, Jugend eine Welt și Austrian Development Agency.

Îi încurajăm pe toți cei care doresc să se alăture acestei campanii și să contribuie la efortul de a ajuta aceste familii să treacă cu bine peste sezonul de iarnă. Donațiile pot fi făcute aici sau prin contactarea directă la numărul de telefon 022 234 991.

Ținem să mulțumim anticipat tuturor celor care se alătură acestei campanii și care contribuie la creșterea impactului pozitiv asupra comunităților noastre, precum și donatorilor pentru susținerea financiară acordată acestei campanii umanitare esențiale.

 

Activități:

1. Pachete alimentare pentru refugiați, familii gazdă, familii social vulnerabile

2. Pachete sanitare pentru refugiați, familii gazdă, familii social vulnerabile

3. Bani cash pentru sezonul rece pentru refugiați, familii gazdă, familii social vulnerabile

4. Întreținerea a 7 servicii de asistență socială CONCORDIA

Newsletter Donează