News

Vă invităm la webinarul despre traumă și îngrijirea noastră !!

Oamenii au nevoie de oameni.

Fuga refugiaților din calea războiului ne-a făcut să acționăm împreună și să răspundem cu solidaritate și empatie. Profesioniștii au rămas activi zi și noapte, învățând în timp real cum să fie și acum de ajutor și să facă față unui alt tip de durere și traumă. Însă, au și ei nevoie de sprijin și îndrumare, astfel încât să poată fi prezenți acolo unde e nevoie.

 

CONCORDIA Academia își concentrează eforturile ultimelor săptămâni pe construirea modelului de intervenție în situații de criză și extremă vulnerabilitate, model pentru profesioniști care se bazează pe psihoeducație cu privire la traumă, pe metode, tehnici și practici de intervenție în echipă multidisciplinară și pe dezvoltarea culturii de grijă de sine (self-care).

Suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei - ISTT care debutează pe 1 aprilie, odată cu lansarea primului webinar din seria celor 4 dedicate traumei, înțelegerii acesteia și a efectelor pe care le produce imediat și pe termen lung în evoluția persoanei care a trăit experiența traumatică.

Alături de noi, invitatul special va fi:

Diana Lucia Vasile – Doctor în psihologie, Membru fondator, Președinte ISTT – cadru didactic universitar, psiholog clinician și psihoterapeut principal.

Vă invităm să vă înscrieți gratuit la webinarul „Despre traumă și îngrijirea noastră”, care va avea loc pe 1 aprilie, între 16:00 – 17:30: https://forms.gle/Z3H1uCWr2QEgLro59

Newsletter Donează