News

„Vienna – Chișinău – Odessa 2018-2022”

Vineri, 20 mai 2022, directoarele A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” Viorica Matas și Tatiana Baltă au participat la vernisarea expoziției de fotografie a fotografului Paulus Adelsgruber din Austria.

Evenimentul a fost organizat de Ambasada Austriei la Chișinău și a oferit amatorilor de fotografie accesul la o galerie exclusivă de imagini documentare din satele și orașele din Moldova, peisaje din toate regiunile țării, inclusiv UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană, dar și din Ucraina. 

Imaginile demonstrează clar cât de interconectați suntem cu toții în acest spațiu și cât de important este să găsim o modalitate de a conviețui pașnic, chiar dacă suntem atât de diferiți. 

Paulus Adelsgruber a subliniat de la bun început că proiectul a fost creat pentru publicul din Austria care știa prea puține despre Moldova până în ziua de 24 februarie, când țara noastră a devenit gazdă a refugiaților din Ucraina. 

Îi mulțumim Excelenței sale Ambasadoarei Austriei la Chișinău Stella Avallone pentru astfel de evenimente, menite să promoveze imaginea țării noastre.  

Newsletter Donează