CONCORDIA Academia

CONCORDIA  Academia este o inițiativă a CONCORDIEI, care și-a început activitatea în anul 2015 din necesitatea Organizației de a-și asigura angajații din sfera socială cu programe de formare continuă eficiente și adaptate.
Astfel, în cadrul Organizației a fost creat un nou departament care urma să contribuie la dezvoltarea programelor de formare pentru practicieni, manageri și supervizori în serviciile sociale.
Programele dezvoltate în parteneriat cu instituții prestigioase la nivel european au fost livrate inițial doar angajaților CONCORDIEI. Ulterior, odată cu creștere necesității unor programe similare în domeniu, acestea au devenit accesibile și pentru alte organizații și instituții publice sau private care lucrează în domeniul social.
În prezent, CONCORDIA Academia oferă cursuri de formare certificate pentru practicieni, manageri și supervizori într-un mediu de învățare experiențială. De asemenea, CONCORDIA Academia oferă servicii de consultanță, coaching și supervizare pentru profesioniștii din domeniul social.

Mai multe detalii găsiți accesând: https://concordia-academia.ro/ro

 

Acum poți lua legătura cu noi rapid. Contactează-ne!

Newsletter Donează